kut takke school

Ingezonden door school is stom op 06-09-2020 13:39

school is kut en dan vooral het vak nederlands

Houdbaarheidsdatum

Ingezonden door Frans op 16-08-2020 10:32

Waarom kan alles duidelijk leesbaar op een artikel worden gezet, terwijl de houdbaarheidsdatum onleesbaar op steeds een andere plek wordt weggemoffeld.

RBG Regionale Belasting Groep Rotterdam

Ingezonden door Wanprestatie in naam van de Koning op 12-08-2020 10:21

Jaarlijks ontvang ik de aanslag voor waterschapsbelasting van deze organisatie. Soms raakt deze "zoek" tussen de andere post. Het is de tweede keer dat het mij overkomt dat ik de aanslag, en ook de herinnering, over het hoofd zie. Wat er dan gebeurt vind ik vrij bizar: je ontvangt een envelop met de text "belangrijk, onmiddelijk openen". In de envelop zit een "dwangbevel in naam van de Koning", en de mededeling dat als je niet binnen 2 dagen betaalt, de deurwaarder voor je deur zal staan. Dit op 11 augustus, wanneer iedereen op vakantie is.

Ik betaal altijd mijn waterschapsbelasting, daar heb ik geen probleem mee. Ik heb wel een probleem met deze vorm van incasso.

Afijn, ik wil meteen betalen. Goed nieuws, het kan nu ook via QR-code. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Dus ik probeer het gelijk af te handelen. "Geen geldige QR-code" krijg ik steeds als melding. Ik begin me nu af te vragen of dit dwangbevel wel legitiem is.... Ik betaal bijna dagelijks dingen via QR-code, eigenlijk nog nooit een probleem mee gehad. Toch even bellen met de RBG. "Voer uw contactnummer in". Ik typ het contactnummer in op het dwangbevel. "Dit contactnummer is bij ons niet bekend". De ergernis loopt op

Gelukkig krijg ik toch een mevrouw aan de telefoon. Ik vertel dat ik niet via de QR code kan betalen. Zij legt mij uit dat het betalen nog niet werkt via de internet bankieren app, maar dat het wel werkt met sommige toestellen zonder het gebruik van de internet bankieren app. "Misschien dat het volgend jaar wel werkt via internet bankieren...". Niets over te zien op het dwangbevel waar met trotse letters staat "NIEUW! betaal nu via QR-code".

Bij iedere lullige webwinkel werkt het betalen via de QR code perfect. Maar deze instelling krijgt dit niet voor elkaar. Ook het herkennen van hun eigen contactnummer werkt niet. Ik vraag mij af wat er binnen deze organisatie WEL goed kan werken, ik vermoed weinig.

Zou de automatishe incasso volgen jaar wel werken....?

Haha

Ingezonden door Anoniem op 13-07-2020 13:53

chantage via Bullchat

Ingezonden door anoniem op 08-07-2020 18:01

Kan je de IP-adressen van Bullchat-gebruikers krijgen?
Ik lijk het slachtoffer te worden van een chantage.

warm

Ingezonden door warm op 26-06-2020 19:20

pff wat is het warm

STop g* met die zogenaamde linkse kut quotes die gewoon f*cking dom zijn !!!! Hou je bek als je niet snapt wat progressief is!!!!

Ingezonden door facebook gebruiker op 10-06-2020 21:49

Nee maar ff serieus, JA IK BEN G* LINKS! en JA IK STREEF ALS GEEN ANDER NAAR GELIJKWAARDIGHEID!! Maar alsjeblieft onthoud nou gewoon eens.... mensen met een donkere huidskleur zijn niet de enige met pijn! En als je quotes ontwerpt die de pijn die zoveel mensen met een donkere huidskleur door racisme ondergaan vergelijkt met het verwoesten van privéé bezit dan is dat hoe dan ook FOUT!! JE DOET AFBREUK AAN DE BLACK LIVES MATTER BEWEGING WANT JE GEEFT RASCISTEN DYNAMIET! ONTHOUD NOU ALSEBLIEFT... PIJN IS NIET TE VERGELIJKEN!!! MENSEN DE MONT SNOEREN CREËERT ALLEEN MAAR MEER WOEDE! Dus ga nou niet mensen die klagen over die verwoesting van privéé bezit afkappen en doen alsof ze lopen te zeiken, net zoals sommige debielen dat bij mensen doen die over racisme beginnen, WANT JE BEN GEEN HAAR BETER! ALS JE DE PIJN VAN DE ÉÉN MINDERWAARDIG STELT AAN DE PIJN VAN DE ANDER CREËER JE HAAT! Want JA, mensen zijn emotioneel kleinzielige wezens EN DAT IS OKÉ! Stop met het rationaliseren en prioritiseren van gevoel!! STOP MET DIT SOORT POLARISERENDE QUOTES POSTEN! ER BESTAAT NIET ZOIETS ALS EEN PRIORITEIT IN PIJN! ER BESTAAT ALLEEN MAAR STROMENDE PIJN EN ONDERDRUKTE PIJN EN ONDERDRUKT PIJN ONTPLOFT VROEG OF LAAT! DUS HAAL JEZELF GEEN NIEUWE HOLOCAUST OP DE HALS EN LUISTER GEWOON NAAR IEDEREEN!!! OF WIL JE SOMS NOG MEER MENSEN REDEN TE GEVEN OM OP WILDERS TE STEMMEN!

de kut wereld 3

Ingezonden door mark rutte op 03-06-2020 22:09

je mag reageren hoe je wilt of je mij uitscheld is jouw keuze of je mijn spelling onderuit haalt-jouw keuze maar ik denk niet dat jouw dat helpt zelfs als je er niks van begrijpt en zegt dat ik dom ben i don't care ook al zeg je dat ik de wereld niet snap maakt mij ook niet uit want ik weet voor mijzelf hoe ik denk dat de wereld in elkaar zit en ben 13 dus volwassen die dit lezen prima om mij onderuit te halen alleen als je echt volwassen bent dan weet je wel beter en vul je mij gewoon aan.

groetjes,
mark r*

de kut wereld 2

Ingezonden door mark rutte op 03-06-2020 22:09

ter toevoeging ik vind dat school niet weg moet maar heel erg moet worden aangepast want het gaat niet langer zo en en moeten wel veel meer dingen worden aangepast en racisme hoort niet meer te bestaan want dat is triest ik weet het maar wat nog triester is is nu wraak nemen op de jongste generaties door zwarte piet regenboog te maken dan kan ze net zo goed hitler eren met nazipiet homo's met regenboog piet en dan is er zeker ook nog spook piet doe wit is en dan door muren heen kan sorry dat ik het zeg en ik weet dat er heel erg is gedaan is tegen zwarte mensen en we horen nu gewoon samen te leven en niet racistische te doen maar de zwarte mensen moeten ook niet overdreven doen als ik zeg dat hun bijvoorbeeld een keer een domme opmerking maken en ik ze verbeter en dat ze dan zeggen dat ik racistische ben want dan kan ik zeggen prima als je dat al racistische vind dan ga zelfmoord plegen als ik zeg dat je het verdient om een ketting om je nek te hebben en dat wil ik helemaal niet zeggen want alle mensen zijn aardig van alle afkomst alleen wat je zegt en doet defineerd wie en hoe je bent in deze klote wereld en dat is zeer klote dus ik zeg sluit trump op in guantanomobay en mensen die de wereld verkloten en niet omdat hun gewoon t* mongooltjes zijn maar omdat de wereld dan een eenheid kan worden en ik weet dat is de moeilijkste opgave
en niet alleen de zwarte mensen eerlijk behandelen maar ook chinezen, afrikanen en alle afkomsten die er zijn hellaa hebben heel veel mensen dit geprobeerd maar het probleem is dat mensen nog steeds hun ego laten regeren en het niet lukt of overdreven lief tegen elkaar doen maar dat hou je ook niet vol gewoon aardig doen maar niet te overdreven je kan nog steeds een andere mening hebben en die kan je delen maar dan niet beledigend maar in het algemeen en dat is lastig maar als dat lukt dan kan de mensheid problemen heel snel aanpakken maar dan moeten eerst alle dictators weg zijn en kapitalisten/facisten/nationalisten enz.

de kut wereld 1

Ingezonden door mark rutte op 03-06-2020 22:07

fok mijn spelling, fok nederland, fok de wereld kut corona kut racisme=datgene dat zwarte mensen noemen als ze zeggen dat je hun beledigd omdat ze een gesprek niet meer kunnen winnen ik vind echt dat de wereld mag neervallen de nederlandse regering zijn alleen maar t* lijers en dan hebben we het nog niet gehad over het kapitalisme, socialisme, liberalisme, communisme, nationalisme, facisme en al die shit al die dingen hebben naar mijn weten niet veel welvaart gebrach en dat is zelfs kut net als school waar je dingen leert die de regering zegt die je moet leren en dan kan je zeggen ja jij hebt vast geen discipline nou dat is dan jouw mening mijn mening is dat er niks klopt in de wereld het enigste dat nog klopt is luisteren naar jezelf en dan pas naar anderen maarja dat kunnen de meeste mensen ook niet meer heh nee als er een Meningsverschil is dan blazen ze zichzelf op met een bomvest in naam van allah dat is pas erg en die kut mensen die zeggen dat de wereld beter is na corona nou nee de wereld is aaleen maar kutter want dan zijn er nog meer regels en mensen zeggen dat ik een oude ziel heb omdat ik blijkbaar veel begrijp maar je hebt ook mensen die zeggen dat ik nikst begrijp OMDAT IK EEN KIND BEN dat is pas kinderuitbuiting ik weet niet wat dat is in deze maatschappij maar blijkbaar ben je als kind dom en doen ze alsof je niks weet en dan ben je een tiener ga je naar de middelbare school en dan vervolgens 17 dan krijg je je diploma en dan bijna 18 maar nee alcohol nee ho maar dat mag je niet drinken nee zelfs niet als je op 22 juni 2002 geboren bent en je wilt alcohol halen op 21 juni nee dan is je hoofd er niet klaar voor nee 5 uur later is het 22 juni dan is er blijkbaar iets gebeurd waardoor je er wel tegen kan nou en dan zeggen mensen dat magie niet bestaat nou ik heb het nu net bewezen maar zo blijk maar weer dat ze wereld niet klopt en je alleen voorjezelf kan nadenken