Euroclix - Ervaring, uitleg en tips

Bijgewerkt op 12 maart 2013

Wat is Euroclix ?

Aanbiedingen bij EuroClix

Euroclix is een spaarprogramma dat al vanaf 1999 bestaat. Best wel lang en daarom ook zeer betrouwbaar: ze hebben een grote expertise, en goed contact met adverteerders zodat ze veel goede aanbiedingen aan hun klanten kunnen geven. De site zelf is ook overzichtelijk en ziet er goed uit.

De clix staan centraal, je kunt ze op allerlei manieren sparen en -wanneer je genoeg hebt- inwisselen voor geld. Inwisselen voor kado's kan trouwens ook.

Er zijn vele manieren om clix te verdienen bij Euroclix. Verderop in dit artikel worden ze stuk voor stuk toegelicht. Een van de meest eenvoudige manieren is het lezen van mails die verstuurd worden. Deze emails bevatten voornamelijk informatie of advertenties over onderwerpen waarin jij in geïnteresseerd zou kunnen zijn. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld Wehkamp, Bol.com, FBTO, Markplaats en Neckermann om maar eens een paar te noemen. Het idee is natuurlijk dat je uiteindelijk toch een leuke aanbieding ziet die wel interessant is.
Maar in principe is het enige wat je echt hoeft te doen klikken op het groene linkje in de mail om je clix te krijgen.
Hieronder een voorbeeld van een (stuk van een) mailtje van de PostcodeLoterij:

Wanneer je op Klik voor Clix klikt, heb je de betreffende clix binnen en kan je -als je wilt- nog wat op de site gaan kijken die dan geopend wordt (in dit geval postcodeloterij.nl).
Dit (1 clix) wordt ook direct geregistreerd:

Gemiddeld krijg je zo'n 2 tot 3 mails per dag.

Doorsparen

Eén van de leuke dingen van Euroclix is dat de inwisselkoers hoger wordt naarmate je meer clix hebt.
Hieronder zie je de inwisselkoers:

Wanneer je dus 1000 clix hebt gespaard, wat overigens het minimum is om te laten uitbetalen, is dit € 10 waard (1 cent per clix). Bij 2000 clix is 1 clix ineens 1,25 cent waard en totaal dus € 25 in plaats van € 20 !
Spaar je door tot 5000 clix, waar ik nu op zit, dan heb je € 20 winst (geen 50 maar € 70). Dus op zich is het wel verstandig om een beetje door te sparen.

Eigen ervaring met sparen

Om een indruk te geven hoe lang het sparen bij Euroclix nou eigenlijk duurt heb ik bijgehouden op welk moment ik hoeveel clix heb. Dit is natuurlijk voor iedereen weer anders want de een koopt veel meer (via Euroclix) dan de ander op internet of is actiever met het invullen van onderzoeken (waarover verderop meer wordt verteld). Maar ze kan je in ieder geval een beetje idee krijgen:

datum clix euro's
02-12-2012 676 € 6,76
03-12-2012 687 € 6,87
04-12-2012 687 € 6,87
06-12-2012 695 € 6,95
07-12-2012 797 € 7,97
08-12-2012 799 € 7,99
09-12-2012 805 € 8,05
10-12-2012 806 € 8,06
11-12-2012 808 € 8,08
12-12-2012 810 € 8,10
13-12-2012 815 € 8,15
14-12-2012 1048 € 10,48
15-12-2012 1065 € 10,65
16-12-2012 1068 € 10,68
17-12-2012 1170 € 11,70
18-12-2012 1222 € 12,22
22-12-2012 1352 € 13,52
23-12-2012 1353 € 13,53
01-01-2013 1880 € 18,80
10-01-2013 2167 € 27,08
16-01-2013 2515 € 31,43
21-01-2013 2597 € 32,36
24-01-2013 2683 € 33,54
28-01-2013 2829 € 35,36
02-02-2013 3437 € 42,97
05-02-2013 3618 € 45,22
11-02-2013 3876 € 48,45
13-02-2013 4263 € 53,29
15-02-2013 4360 € 54,50
21 02-2013 4898 € 61,22
22-02-2013 5049 € 70,67

Zo heb ik dus in een kleine drie maanden zo'n € 70 gespaard !

Extra clix verdienen

Op verschillende manieren is het mogelijk om extra clix te verdienen. Hieronder een overzicht.


Online winkelen

Euroclix heeft ruim 1600 webwinkels waar je korting (=clix) kunt krijgen als je wat via internet wilt bestellen. Het aantal te verdienen clix verschilt per aanbieder.
Als je dus besluit om eens wat via een webwinkel te willen kopen, dan moet je altijd controleren of deze webwinkel ook bij Euroclix voorkomt, met ruim 1600 winkels is dit vaak wel het geval. Je krijgt dan extra clix voor iets wat je toch sowieso wel wou bestellen, en dat is dan toch weer mooi meegenomen.

De kortingen verschillen per aanbieder.

Ik heb een paar keer wat besteld via Euroclix


Luckyclix

Met de LuckyClix Jackpot kun je Clix winnen. Het werkt simpel. Bij inzet van 100 Clix mag je 10 keer aan de hendel trekken en je weet direct of je een prijs hebt gewonnen. De hoofdprijs is 100.000 Clix (1700 euro). Je kunt maximaal één keer per maand meespelen.

• 1 hoofdprijs van 100.000 Clix (€ 1.700 belastingvrij)
• 50 prijzen van 10.000 Clix (€ 150)
• 250 prijzen van 5.000 Clix (€70)
• 1.000 prijzen van 1.000 Clix (€ 10)
• 5.000 prijzen van 250 Clix
• 50.000 prijzen van 100 Clix
• 100.000 prijzen van 25 Clix


Voetbalclix

Voetbalclix is erg leuk om te doen als je wat verstand van voetballen hebt en als je wel van een gokje houdt. Je kan voor aardig wat wedstrijden een gokje over de uitslag.
De inzet is 100 clix en je kan maar één keer inzetten per wedstrijd. Als je het een beetje goed doet kun je hiermee aardig wat clix verdienen.

Hieronder zie je hoe het er ongeveer uitziet:


Raceclix

Hou je meer van Formule 1 races, dan is dit erg leuk. Je kan hier proberen te voorspellen welke drie coureurs het gaan winnen.
De inzet is 100 clix en je kan maar één keer inzetten op elke Grand Prix. Als je het een beetje goed doet kun je hiermee aardig wat clix verdienen.

Hieronder zie je hoe het er ongeveer uitziet:


Panelclix

PanelClix, onderdeel van EuroClix voert regelmatig in opdracht van gerenommeerde opdrachtgevers marktonderzoek uit. Dit houdt niets anders in dan dat je uitgenodigd kan worden om mee te doen aan deze onderzoeken. Deze onderzoeken zijn altijd anoniem, dus je hoeft je geen zorgen te maken over telefoontjes achteraf of zo. En dat is wel zo fijn, want daar was ik een beetje huiverig voor: niet nodig dus !

De onderzoeken of enquetes zijn gewoon online in te vullen, en je verdient dan Clix per ingevulde vragenlijst.

Dit uitnodigen gaat op twee manieren:
- je wordt via de email uitgenodigd om aan een onderzoek mee te doen
(gemiddeld 1x in de 2 of 3 weken)
- je moet zelf op de site kijken (bij panelclix) of er toevallig onderzoeken klaar staan.
(dagelijks)

Voordat je hieraan kan meedoen moet je éénmalig je profielgegevens invullen. En dat is op zich logisch, zodat je ook echt onderzoeken of enquetes krijgt die daadwerkelijk met je te maken zouden hebben. Deze profielgegevens gaan over verschillende onderwerpen. Hier geldt: hoe meer je hiervan invult, hoe meer onderzoeken je kan verwachten.
Het invullen van je profielgegevens kost ongeveer 5 minuten per onderdeel.

Overigens krijg je ook weer (eenmalig) clix voor het invullen van je profielgegevens:

Hieronder staat een overzicht van de onderzoeken/enquetes waaraan in meegedaan heb in februari 2013. Dit wil niet zeggen dat dit direct ook alle onderzoeken in die maand waren: soms had ik geen tijd of heb ik hem gewoon gemist. Op sommige onderzoeken zit een aantal limiet; dit betekent dat je er snel bij moet zijn anders is het te laat en krijg je een melding dat er al genoeg deelnemers geweest zijn. Ook is het verstandig om meerdere malen per dag op de site te kijken of er nog onderzoeken zijn, want soms staan ze er maar 10 minuten op of zo. Heb je dan niet gekeken, dan heb je hem gemist.

Sommige onderzoeken duren relatief kort: een paar minuten. Over het algemeen duren ze zeker niet langer dan 15 minuten. Hoe langer, hoe meer clix.
Dus in één maand toch al gauw 1590 clix (toch al bijna zo'n € 20) aan alleen het invullen van (ook nog vaak leuke) onderzoeken clix verdient, en dat is best aardig.


Leden aanbrengen

Wat ook aardig wat clix kan opbrengen is het werven van leden:

Dus als je per maand zorgt dat bijvoorbeeld 10 mensen via jou lid worden van euroclix dan krijg je dus 1500 clix. Dit hangt er dus helemaal vanaf hoe actief jezelf bent met werven. Bovendien krijg je ook nog eens elke maand 10% van het aantal clix dat het nieuwe euroclix-lid verdiend heeft. Dus als die persoon in een maand 1000 clix heeft gekregen krijg jij 100 clix (dus zonder dat je er dus iets voor hoeft te doen).


vinden.nl

vinden.nl

Euroclix werkt samen met vinden.nl. Het gebruik van deze zoekmachine levert je dus ook clix op.
Je moet je éénmalig aanmelden bij vinden.nl. Vervolgens krijg je voor elke 4 zoekopdrachten die je uitvoert 1 clix. Hierop zit een limiet van van 10 clix per dag.
Dus stel je standaard zoekmachine in op vinden.nl en zo kan je per maand toch weer maximaal 300 clix verdienen (als je dus dagelijks minimaal 40 zoekopdrachten invoert).

Hieronder een voorbeeld uit februari 2013:


Conclusie

Tot nu toe is Euroclix het spaarprogramma dat mij het meest aanspreekt. Want uiteindelijk gaat het toch om geld verdienen en bij Euroclix gaat het tot nu toe het snelst.
Ook het feit dat je clix meer waard worden naarmate je langer spaart is een leuk gegeven.

Kortom:
een prima spaarprogramma met veel leuke manieren om in een korte tijd aardig wat geld te verdienen.


Aanmelden

Meld je aan bij EuroClix en start direct met sparen !






Spaar geld via EuroClix


Reacties

Als je een grote bedrag hebt gespaard gooit euroclix een ban op jou accountant. Je mag niet snel en zeker geen grote bedrag sparen. Je moet trouwens wat kopen en de bedragen die je verdiend moet je ook aan de belasting in inkomsten verklaring ook opgeven, wat voor af niet wordt vermeldt en dat is ook niet alles, want alles wat je daar verdiend is bruto.

Ze kopen ook klanten en members om met 150 clix om goeie reviews weg te spoelen door de slechte eruit weg te werpen. Geloof niet in die positieve reviews het een spaar programma die beschikt over jou eigen accountant. Zoals je kunt lezen op andere reviews allemaal nep en laat je zeker niet misleiden de reviews worden ook betaald.

Je kunt wel vrienden blijven werven maar je kunt ook direct een ban op je accountant verwachten. En zulke grote bedragen betalen ze echt niet uit.

ik heb wel betaald gekregen 2x als het tot een bedrag van 150,- euro neer komt willen ze opeens mijn aan hef en ID hebben! Ik zou eens daar heen willen gaan en een paar goeie brandbommen door het ruit gooien en kijken als ze harder gaan piepen nutteloze haaks kneusjes.

Wat hier bij ook niet netjes wordt gemeld is wat je bij euroclix shit site verdiend. Moet je ook opgeven bij de belasting dienst en het alle bedragen die je aan shit site verdiend zijn bruto.

Euroclix is een superfijne manier om wat extra's bij te verdienen. Dit bedrag kan snel oplopen tot een paar duizend euro per jaar als je een beetje fanatiek bent. Je kunt je makkelijk aanmelden via deze link: EuroClix, thuis geld verdienen! . Als je je via deze link aanmeldt krijgt u een welkomstbonus van 150 clix! En u helpt bij ook een beetje want ik krijg dan ook een kleine bonus.

Prima site toch? wordt ook aangeraden op https://tips-geldverdienen.nl

verdien er zelf ook geld mee en heb nooit gezeur, geld vaak binnen enkele dagen op bankrekening

Niet mee doen hoor. Ze willen ook opeens je ID zien als je veel leden gaat werven. Mijn advies is niet doen AUB. Je verdiend niet veel bij euroclix.

Hallo allemaal

Ik ben nu een week lid van euro clix en heb nu toch al rond de 2000 clix door enquêtes in te vullen,bij organisaties aan te melden,met de loterij mee te doen
Heel leuk om te doen meld je aan en spaar lekker mee
En meld je vrienden ook aan krijg je ook clix voor

Klik op de volgende link

https://www.euroclix.nl/index?SRef=PyhuUNvMNUhhYyLL

Ik ben nu 3 weken lid van Euroclix en ik ervaar het als erg positief. Met het geld dat ik via Euroclix bijelkaar spaar wil ik mijn gezin 1 keer per jaar verrassen met een uitje. Waar wij met dat uitje naartoe gaan is afhankelijk van de aantal clix die ik in 1 jaar bij elkaar spaar.

In de afgelopen 3 weken heb ik iets meer dan 2000 clix bij elkaar gespaard. Ik zou nu dus 25,- kunnen cashen. Voor mijn gevoel heb ik die 2000 clix vrij snel bij elkaar gespaard, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik als een bezetene continu kijk of er weer een nieuwe marktonderzoek voor mij klaar ligt. De meeste clix heb ik verdiend door deel te nemen aan marktonderzoeken. Per onderzoek heb ik ongeveer 75 clix verdiend.

Andere manieren waarmee ik clix heb verdiend zijn:

- Sites bezoeken n.a.v. ontvangen mails. Per bezoek ontvang je 1 clix. Hiermee heb ik tot nu toe 14 clix verdiend. Dit schiet dus niet echt op.

- Online bestellingen doen. Boodschappen via AH.nl gedaan en een aankoop gedaan via bol.com. Deze clix moet ik nog ontvangen. Er wordt aangegeven dat het vrij lang kan duren voordat de clix worden toegekend. Als je na 30 dagen nog geen clix heb ontvangen, heb je de mogelijkheid om de clix te claimen.

- Verder heb ik meegedaan aan de mogelijkheden om clix te winnen. Lottery Clix en Lucky Clix.
Lottery Clix is een loterij met een wekelijkse trekking. Je kan deelnemen door dagelijks een lot te activeren. Dit kost je verder niks. Je kan tussen de 1 en de 500 clix winnen. Met de Lottery Clix heb ik tot nu toe 11 clix gewonnen.
Lucky Clix is een soort fruitautomaat, een gokkast. Je kan 1 keer per maand deelnemen. Het kost je 100 clix. Voor die 100 clix mag je 10 keer draaien. Hoofdprijs is 100.000 clix (€1700,-). Hiermee heb ik niks gewonnen. Ik ben dus 100 clix kwijt.

Een ander manier om clix te verdienen is door nieuwe Euroclix leden aan te brengen. Dat is wat ik nu d.m.v. dit stukje tekst probeer. Iedereen die zich nieuw aanmeld bij Euroclix krijgt sowieso een bonus van 150 clix, maar als de aanmelding plaatsvindt d.m.v. van mijn linkje (zie hieronder) krijg ik ook 150 clix bonus.

https://www.euroclix.nl/index?SRef=hcMHJMXxIaizBS2t

Als je dus van plan bent om lid te worden van Euroclix, zou ik het heel erg waarderen als je via mijn linkje zou aanmelden.

https://www.euroclix.nl/index?SRef=hcMHJMXxIaizBS2t

Alvast bedankt!

Groetjes,

T.C.

Ben al jaren met dit spaarprogramma bezig, maar
helaas weet ik mijn gebruikersnaam niet meer.
Mijn mail adres is smurfjemarion5@gmail.com

Kijk hier voor uw beste offertes Het heeft veel aanbiedingen en je doet er mij een plezier mee als u zich aanmeldt via deze link: EuroClix, thuis geld verdienen!
Bij voorbaat dank

Goedendag directie Euroclix,

Mag ik ook leden buiten Nederland aanmelden?

Dank u en

met vriendelijke groet,

Ruud Arends.

Het probleem met euroclix is je mag niet te snel sparen, ze zetten echt gewoon een ban op je als je een groot bedrag hebt ontvangen door leden te werven, dus je moet dingen kopen en zij moeten ook weer geld verdienen en het zijn allemaal oplichters en als je echte adres in jou profiel neerzetten geeft euroclix jou gegevens door een de postcode lotterij stelletjes mallefide idioten. Dus doe A.U.B niet meer het kost veel tijd en veel geld!

Uitbetaling aan gevraagt en na 3 weken nog niets gehoord!! Zeer slecht!! Ik had een uitbetaling aan gevraagt en na 3 weken nog niets gehoord. Heb een mail gestuurd en kreeg te horen dat het al was uitbetaald. Alles nagekeken en niets van gevonden. Diverse mails gestuurd kom ik er achter dat het naar een rekeningnummer is gestuurd die al 2 jaar niet meer op mijn naam staat. Ze zeggen de bank heeft het goed gekeurd en wij kunnen hier niets mee. Maar de € 850 waar ik recht op heb kan ik fluiten door fouten die Euroclix maakt!! Ik vind dit een zeer slechte zaak. Dus mensen laat je niet verleiden door een spaar programma die een list en bedrog site is.

euroclix is een grote criminele organisatie. Wordt gerund door een stel dieven die bolletjes met witte poeder smokkelen uit anderen landen en daarmee hun geld verdienen.

Er is altijd een vraag naar producten om geld te verdienen op internet. Je zet iets elkaar en je biedt dit via PayPro aan. Je maakt de commissie hoog, zodat affiliates dit willen gaan verkopen. Deze affiliates zullen niets slechts vinden aan deze cursus, omdat ze eraan gaan verdienen. Dus het werkt altijd, je gaat er geld mee verdienen.

Die minimaal €2950 ga je echt niet verdienen. En hun verkoop verhaal er is genoeg, is klinkklare onzin, ze vergeten de werking van de economie en de markten. Misschien dat je wel geld gaat verdienen met hun producten, maar dat is hooguit €200 - 500 per maand.

Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
me namelijk veel geld!

Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt direct de aanmeldbonus van
150 Clix (€ 1,95)!

Meld je daarom snel aan via de volgende link:
https://www.euroclix.nl/index?SRef=egsUVyreiQkJLxP7

Ik ben nu bijna een maand lid van panelclix en heb nu ongeveer 25 euro bij elkaar gespaard vooral door het invullen van enquetes

Hahaha allemaal geld wolven

Waroom kan ik niet inloggen

https://www.euroclix.nl/index?SRef=WRrViJSVUC9wu5Q2
Meld je aan via deze link en zorg dat ik wat extra clix ontvang!

Ik zal je dankbaar zijn :)

Hoi,

Ik ben lid van EuroClix.

EuroClix bespaart me veel geld. Iedere keer als ik iets koop bij een online winkel, dan krijg ik behoorlijke kortingen. Maar ik verdien ook geld als ik deelneem aan online onderzoek.
Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)! Meld je daarom snel aan. Het is wel belangrijk om dit via de volgende link te doen

EuroClix, thuis geld verdienen!

succes

Hallo
Ik raad iedereen aan mee te doen.
Want zo komen ze alles over je te weten.
En dat is best handig.
Dus spaar op https://www.euroflix.nl/index?SRef=DkyQuTxDDa5JpLFf
Succes!
Sjaak

Het gaat de laatste tijd echt super snel, je vragenlijsten gaan echt hard en het zijn er ook ineens erg veel per dag! Zie link voor aanmelden:

https://www.euroclix.nl/index?SRef=bk7AZ4K61AJYmsQd

Groetjes Maria

Schrijf je nu in, want dan ontvang je direct €1,95 en kun je gelijk beginnen met sparen! euroclix.nl/Index?SRef=kGM…

Beste,

Net ruim een week lid! Al bijna €25,- bij elkaar gespaard. Prima programma, als je 3 of 4 keer per dag kijkt staat er altijd wel een panel klaar en dat levert natuurlijk weer de nodige clix op!

Vergeet vooral niet lid te worden doormiddel van deze onderstaande link te klikkken!

https://www.euroclix.nl/index?SRef=dsH3aFFgvjtB7rVY

Bedankt!

Veel succes!

Geweldige en betrouwbare site!
Je verdient zogenaamde clix door te klikken op e-mails en door mee te doen aan vragenlijsten. Sparen gaat sneller dan je denkt. Ook kun je vrienden uitnodigen waarmee je 10% van alle clix krijgt die zij verdienen. Maak direct een account aan door op de volgend link te klikken: https://www.euroclix.nl/index?SRef=mUr14ZWwU2Pqqe2v

Hoi,

Ik ben lid van PanelClix.

Bij PanelClix doe ik mee aan online vragenlijsten en onderzoeken. Door anoniem mijn mening te geven help ik mee aan de uitkomst van het onderzoek en verdien ik punten.
Deze punten spaar ik bij EuroClix en kan ik inwisselen tegen keiharde euro’s!
Door andere vrienden aan te brengen via mijn onderstaande speciale link verdien ik ook nog eens € 1,95.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)!
Meld je daarom snel aan. Het is wel belangrijk om dit via de volgende link te doen:
http://www.panelclix.com/nl/taf.html?pid=ujSdD19impWIqDGL

Dankjewel,

Niet betrouwbaar ze vragen wel hele persoonlijke info lijkt opnoplichting

Dat kan ik jou met klem zeggen euroclix is een mafia bedrijf en maakt geld door sponsors. Maar ook een grote criminele organisatie.

Nee hoor is niet onbetrouwbaar.
Ik doe al jaren mee en heb ook al de nodige uitbetalingen aangevraagd en gekregen.

Panelclix leuk om te doen, dagelijks een nieuwe enquette waar je tussen de 50 ct en 1 euro verdiend.

De clix in je mailbox is 1 a 2 per dag, dus niet zoveel.

Als je veel koopt krijg je veel clix, dus dat is een ieder zijn budget wat hij of zij wilt kopen

https://www.euroclix.nl/index?SRef=37cTBAcU

Haha wat leuk al die berichtjes van euroclix!
Zijn er ook nog echte spaarders?
Sleep well !
Claar

https://www.euroclix.nl/index?SRef=QX3z13y98JYV8nF3

Leuke manier om snel geld te verdienen je krijgt zelfs al geld als je je aanmeld!!!!! Meld je dus nu snel aan met deze link:
https://www.euroclix.nl/index?SRef=QX3z13y98JYV8nF3

Hoi,

Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
me namelijk veel geld!
Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.
Door andere vrienden aan te brengen via mijn onderstaande link verdien ik € 1,95.
Aub via deze link inschrijven dan heb ik ook die bonus en helpen we elkaar smile-emoticon
Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)!
Meld je daarom snel aan via de volgende link:
https://www.euroclix.nl/index?SRef=QX3z13y98JYV8nF3
Wacht niet langer!!!!!!!
Dankjewel
Tip. Maak een aparte mail aan zodat je clix en prive scheid !

Hoi,

Ik ben lid van EuroClix.

EuroClix bespaart me veel geld en ik denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden.
Iedere keer als ik iets koop bij een online winkel, dan krijg ik behoorlijke kortingen. Maar ik verdien ook geld als ik deelneem aan online onderzoek. Door andere vrienden aan te brengen via mijn onderstaande speciale link verdien ik € 1,95.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)! Meld je daarom snel aan. Het is wel belangrijk om dit via de volgende link te doen:

https://www.euroclix.nl/index?SRef=QX3z13y98JYV8nF3

Graag gedaan en veel plezier met het geld!

Ik ben er 8 jaar lid, en heb inmiddels al drie keer 325.- laten uitbetalen !
Op dit moment heb ik alweer een saldo van 175.-
Ik ben blij met Euroclix ! ! !

Euroclix en Panelclix zijn gewoon betrouwbaar en dat is belangrijk bij dit soort partijen. Je wordt er niet rijk mee, maar een aardig extraatje kun je ermee makkelijk verdienen (Ik spaarde € 330,- in 1 jaar bij elkaar - zie mijn website voor dit verhaal).

Er zijn genoeg aanmeldlinks in de reacties, dus ik houd het maar even bij tips die ik op mijn website heb staan. Doe er je voordeel mee!

http://www.makkelijkextrageld.nl/euroclix-tips
http://www.makkelijkextrageld.nl/panelclix-tips

ik heb ook eens tijdje aan gekeken maar e moet erg hopeloos om geld verlegen zitten om hieraan mee te doen. Echt hopeloos langdurig dit.

Dan had je meteen mee kunnen doen , alle kleine beetjes helpen en het is ook leuk om te doen.
Maar waarschijnlijk reageer je hier niet meer op , want je hebt geen tijd ,Mr/miss Anoniem

M.V.G.

Ruud Arends

EN TOCH! MAAK JE GRATIS LID EN JE ZAL ZIEN!!!
http://www.panelclix.com/be/nl/taf.html?pid=VFVgSiIDcf5cECGX

hallo ik ben johan ik weet het euroclix is leuk en bemt u aan het twijvelen dan geef ik u hier nog een paar exstra redenen om het wel te doen

reden 1 u kunt als u iets online op de computer of ander aperaat gewoon naar euroclix gaan ga naar aanbiedingen zoek de site op waar u van wilt kopen en u krijgt clix per aanbieding is dit verschilend maar bij de meeste krijgt u rond de 75 - 250 clix

reden 2 is dar als u iemand anders lid maakt met u unieke link die u krijgt 1,95
en alles wat de leden die u hebt aangebracht krijgt u 10% van wat zij krijgen dus als iemand 1000 clix verdient door een gok spelletje krijgt u er nog 100 clix van als je dan 3 leden hebt aangebracht en 2 daar van hebben 100 clix verdient en een 1000 clix hebt u al gaw 120 clix en dat is bijna 1,50 gok ik

reden 3 is je hoeft de mailtjes niet persee te lezen u kunt gewoon makklijk op de link onder u mailtje en dan weg klikken zo gauw 1 clix verdient

reden 4 is per week krijgt u een exstra mailtje daar staat als het goed is panel clix u hoeft zich aleen daar aan te melden en dan krijgt u 100 clix als u de vragen beantwoord
en de antwoorden hoefen niet echt te zijn klik zo maar wat aan en u hebt al gouw 100 xlix

reden 5 is als je wint met een gok spelletje kunt u heel veel verdienen

reden 6 is dat het super makklijk is

reden 7 u helpt mij er unorm mee als u zich via deze link http://www.euroclix.nl/index?SRef=hSYf3w8JdCLHriUu u meld dank u alfast

Bij mij werkt het tot nu toe goed.
Het sparen gaat langzaam maar je hoeft er dan ook niet veel voor te doen.
Ook een voordeel is dat inschrijven gratis is;

http://www.euroclix.nl/index?SRef=94HfxrxhrWbgSIrC

Diegene die deze site heeft gemaakt is een slimme ;-)

maar uiteraard doe ook ik een gooi om mijn link hier te dumpen.

EuroClix, veel kortingen en aanbiedingen

dit euroclix gedoe is super het lijkt ook op qassa https://www.qassa.nl/1594997

dit is ook een leuke web site en als tip geef ik je uiteraad mee dat je een eigen email moet maken en dan heel veel van dit soort site zoeken en dan als je je verveeld kun je altijd in die email kijken en dan krijg je ook nog een senthe bij ik heb euroclix en qassa uit geprobeert ze zijn even goed alleen met euroclix heb je meer kans om onderzoeken te doen en daar mee krijg je heel veel dus allebei aan te raden o ja hier staat de link van euroclix help me dan zal ik je heel dankbaar zijn http://www.euroclix.nl/index?SRef=hSYf3w8JdCLHriUu

Euroclix is een betrouwbare speler, ze betalen snel uit en je hoeft er weinig voor te doen.
Meldt je meteen aan http://www.euroclix.nl/index?SRef=rJpZziw8Xrd5aL8h

http://www.euroclix.nl/index?SRef=waU7gWIB81w4EkPe
Hoi,
Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
me namelijk veel geld!
Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.
Door andere vrienden aan te brengen via mijn onderstaande link verdien ik € 1,95.
Aub via deze link inschrijven dan heb ik ook die bonus en helpen we elkaar smile-emoticon
Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van
150 Clix (€ 1,95)!
Meld je daarom snel aan via de volgende link:
http://www.euroclix.nl/index?SRef=waU7gWIB81w4EkPe
Dankjewel
Tip. Maak een aparte mail aan zodat je clix en prive scheid !

Als je je nu aanmeld via http://www.euroclix.nl/index?SRef=Bsjqq2xzpYeSIPeF , krijg je van de site zelf al €1,95. + je krijgt van mij 5000 gratis clicks (hack)

Gewoon een geweldige site, heb al vele euro's gespaard.
Betrouwbaar en snel.
Gewoon even aanmelden dus!
http://www.euroclix.nl/index?SRef=vvprTkgDWP24mIek

Binnen een maand al €10 verdiend met Euroclix!

Door anderen aan te brengen via mijn onderstaande link verdien ik € 1,95.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van
150 Clix (€ 1,95)!

Meld je daarom snel aan via de volgende link:
http://www.euroclix.nl/index?SRef=iRKSfrtS4WacSNng

Hoi allemaal,

Ik geef jullie een tip,

Maak een account aan, http://www.euroclix.nl/index?SRef=8283GtvqaSbm7ZQA, gebruik je Eigen linkje om zelf meerdere accounts te maken. Op deze manier kun je snel een aardig bedrag verdienen, je bent niet afhankelijk van andere mensen die op jou linkje klikken.

Veel success!

Nieuwe reactie inzenden