Vriendin gek geworden

Ingezonden door Mike op 26-05-2017 17:21

Elke en ik verloren ons kindje, erg maar dat gebeurd wel vaker, maar Elke begon bizar te doen en we spraken met een therapeut, een tijdje in begeleiding en medicatie, zag het er even weer normaal uit. Elke had wel iets meegemaakt in haar jeugd maar daarvoor had ze eerder al intense therapie en ze had het kunnen plaatsen. Er zijn mensen die nog ergere dingen meemaken... tja... Elke ging niet meer werken, kleedde zich niet, waste zich niet, ze lag daar, hing daar, zat daar en zei geen woord... dat was rot, ik heb ook ons kind verloren, heb ook een teringjeugd en zie hier ook onder af... Elke terug in behandeling. 4 weken, en ze kwam thuis als herboren, tot over 3 maand dan. Kwam ik thuis van werken en zat met poppen te spelen - ze was helemaal kind, ze noemde me papa en vroeg me om snoep en begon in een zeer kinderlijke toon te 'praten' - de arts noemt dit een moment, het inhalen van haar verloren jeugd. Tot op heden is Elke terug kind ... ik ben nog niet vreemd gegaan, maar ik weet niet of ik hiermee verder kan... Ik wil een normale relatie... nu leef ik met een kind, hoelang gaat ze zo blijven, me wil haar niet interneren, ze kost me hopen geld en zorg maar het betert geen meter...

Anoniem zegt op 24-08-2018 21:29

Van iemand houden betekent ook dat er grenzen zitten aan waar je mee gaat dealen. Jij bent net zo belangrijk als zij. Zij verdient een ingehaalde jeugd en jij verdient een normaal liefdesleven.

Anoniem zegt op 22-10-2017 15:54

sws prank of troll ofzo

Anoniem zegt op 07-10-2017 11:59

Hou je van haar? Want geld en mentale staat hoort niet op te wegen tegenover liefde. Anders kan je haar laten opnemen in een gesticht en dan verder gaan met je leven.

Meh zegt op 19-09-2017 15:45

Das wel vervelend ja. Maar doe wat je zelf wilt. Het is nog altijd jou leven