Review Pizzeria Napoli in Groningen : Afrader!

Ingezonden door Carmen op 05-12-2012 11:53

Het personeel is verschrikkelijk! Totaal niet klantvriendelijk. Glazen drinken zijn piepklein en relatief prijzig. Pizza's zijn vet en zout, zodat men meer drinken bestelt. Pasta's die duurder zijn, zijn zout. Goedkope pasta's zijn smakeloos. De pastasaus smaakte naar een blikje tomatenpuree die bij de supermarkt 0,07 cent kost. Weinig parmezaanse kaas, droog en hard brood. Prijzen staan niet correct aangegeven op de menukaart en vervolgens word je afgebekt als je er naar informeert!! Niet netjes! De goedkoopste gerechten smaken nergens naar en de duurdere gerechten zijn ook echt niet goedkoper dan in andere pizzeria's! Puur bedrog, een pizza van 24 euro nu voor 12 euro. Zo kan ik het ook. Blijkbaar trappen veel mensen er in, vooral studenten, wat erg jammer is, want het stelt niks voor en je wordt zo onvriendelijk behandeld. Nog een groot minpunt: Je kan zogenaamd niet apart pinnen of contant betalen. Dit is natuurlijk onzin, want natuurlijk kunnen zij een bedrag invoeren wat jij graag wilt pinnen! Zij willen gewoon geen gedoe. Vervolgens raken zij weer geïrriteerd en snauwen ze je af. Afrader -1

Snel en eenvoudig wat bijverdienen ?

cashze.nl


B zegt op 16-06-2013 18:53

HAHA vooral dat wijf met die parelketting om is zo'n snol! ALS JE HET NIET LEUK VINDT, GA DAN NIET IN ZO'N ZAAK STAAN! Arrogant personeel.

Anoniem zegt op 19-12-2012 21:03

Dus kortom een KUT ITALIAAN!!! hahaha......
puta madre.

Anoniem zegt op 28-12-2012 23:26

Zeg dat wel! Alleen heb ik er nog nooit een Italiaan zien lopen.. Nep restaurant! ;-)

Anoniem zegt op 04-09-2013 19:08

Misschien een jaartje te laat met reageren, maar het restaurant ligt 100% in handen van Italianen, en de keuken barst er ook van. Volgende keer je ogen open doen, mongool.

Anoniem zegt op 18-02-2013 14:02

Belachelijk dat jullie dit zeggen een prima Italiaan wij komen er al 10 jaar en vinden het nog steeds de beste. Dus smaken verschillen.

Anoniem zegt op 23-03-2013 22:58

Smaken verschillen geef je zelf aan, dus waarom is dit 'belachelijk'?
Al smaakte het wel goed, dan zou ik er nog niet terugkomen vanwege gebrek aan service.

Anoniem zegt op 25-05-2013 23:27

Raar dat dit restaurant dan elke avond vol zit!!! Dus zo slecht als jij zegt is het dus niet!!!

B zegt op 16-06-2013 18:50

Genoeg mensen die slecht behandeld willen worden dus! En genoeg krenten die goedkoop willen vreten. :D

Anoniem zegt op 24-06-2013 08:18

Ik denk dat je zelf een grote bek heb t , en dat die meiden je daarom zo behandelen, gefrustreerde lul

Anoniem zegt op 16-05-2014 03:49

Wie gaat er nou in een restaurant zonder reden een grote bek geven? Ik niet! Terwijl ik achteraf wel een reden had ;) maar een gemeende negatieve review heeft niks met zelf een grote bek hebben te maken, of gefrustreerd zijn. Wel is het zo dat de jonge meiden een stuk aardiger zijn. De oudere dames hebben helaas geen fatsoen bijgebracht gekregen. Dat komt de sfeer niet ten goede. Overigens zijn de pizza's die wel smaak hebben zwaar aan de prijs in vergelijking met andere tenten, dus als je die dingen afweegt dan kan ik er - hoe graag jullie het ook willen - niet positief over zijn.

Maar who cares als het toch altijd druk is? Wat maakt mijn review dan uit??

Anoniem zegt op 19-05-2014 15:33

Natuurlijk zijn die jonge meiden aardiger, die worden daar een stuk meer betaald ook... je zou eens moeten weten onder welke omstandigheden bepaalde werknemers daar werken, je zou van minder de makrelentering krijgen. Nau ja, wat de kwaliteit betreft, niet te vreten, ik heb de binnenkant van hun koelkast ( ja lees koelkast van 1977 , geen koelcel of mooi koelruimte, nee zo'n oud versleten ding ) vol schimmel en ranzigheid. Wijn mag niet weggegooid worden, trechtertje, rode overschotten en witte overschotten = vin du jour.
Veel ingevroren ook, soms ontdooien we voor de dag er op, vooral pasta's en pizzadeeg en voor als er weer eens een panne is met de te vernieuwen electriciteit, diepgevroren pizza's van een goed merk en dan wat bij decoreren. Als ze verse bonen gebruiken en dus niet van die patchen word het geruis bijgehouden en gedroogd in blik en daags er op aangelengd met verse koffie. Dus goedkoop vergifd ja.
Die zijn steenrijk ( dat van die volbloed italianen vergeet dat ook maar, de ene is een rasechte algerijn. Zoals terecht gezegd, het is niets meer dan een gore doorvreettent. Nau kan je zeggen dat ik maar een misnoegde ex werkneemster ben maar ajuu parapluu hoor, ik kreeg daar idd maar 3O euro per dag ( en dan weet je niets eens hoeveel uren - meer dan 11 je gaat draaien ook met twee services ) pfff. Ik werk nu bij Mc Donalds, hier is het vreet tenminste te vreten, vers en streng gecontroleert en hebben wij een degelijk loon, worden zij er armer op niet dus. Wij hebben ook cheap deals voor studentjes.

Anoniem zegt op 17-06-2016 01:40

Hier staan zoveel leugens..

Anoniem zegt op 14-02-2015 23:28

Ik ben gestopt bij Napoli, om redenen die niet op de kwaliteit van het restaurant slaan. Voor wat het nu nog waard is, 'Anoniem' hierboven is simpelweg kleinzerig. Napoli is hartstikke schoon, er zijn 3 barren die elke avond door de bazen worden gecontroleerd. Als er iets niet goed schoon is, al is het maar een koelkastdeurtje, dan word je gevraagd die nog even schoon te maken.

Die opmerking over gebrek aan koelcel snap ik helemaal niet. Ik ben echt heel benieuwd wie deze recensie heeft geschreven en wanneer zij er heeft gewerkt, maar minstens sinds 2012 (rond die tijd werkte ik er) is er een grote koelcel. Die MINSTENS elke week erg grondig word schoongemaakt door de afwassers, tot hun ongenoegen, want ze moeten echt tot in de hoekjes en kiertjes.

30 euro voor 11 uur werk? Hou toch op man, dat is echt onzin van de hoogste plank. En als laatste, wat maakt de nationaliteit van het beleid in godsnaam uit? Ik had mijn eigen problemen met de bazen, maar je maakt geen enkele claim die ook maar ergens op slaat.

Anoniem zegt op 21-12-2014 22:21

Meen je niet.. Wow hoe kan deze tent goed gevonden worden in lokale krantjes etc? Misschien moet er nationaal aandacht aan besteed worden. In de vorm van een Rob Geus ofzo. ;)

Nou ja, ik hoef er niet naartoe. Er zitten ook echte Italianen met betere Pizza's in Groningen hoop ik.

Anoniem zegt op 03-07-2013 22:13

Gisteravond nog gegeten bij Napoli . Het was erg druk ,maar werden gelijk geholpen , snel bediend door een heel leuk meisje , en we hebben heerlijk gegeten .Kortom het was top!!!!

Anoniem zegt op 16-07-2013 22:42

Ik ga naar NAPOLI omdat het eten lekker is en niet omdat ik een krent ben . Ik ga echt niet veel meer betalen voor een pizza die net zo goed is en lekker als bij een pizzeria waar je veel meer betaalt. Het is er wel altijd druk en daarom heeft het personeel niet veel tijd om gezellig een praatje te maken.

Anoniem zegt op 21-12-2014 22:23

Ik maak ook nooit praatjes in restaurants met personeel. Maar ik hou wel van service en een glimlach. :)

Anoniem Lekkerbek zegt op 25-09-2013 21:37

Deze week nog in de plaatselijke krant gelezen : lekkerste pizza's van groningen eet je bij NAPOLI !!!!!!!!

Anoniem zegt op 17-06-2016 01:36

Napoli is één van de beste pizzeria's in Groningen. En dan maakt mij een paar euro op een pizza meer of minder niet uit. Verder een sfeervol restaurant en inderdaad, echt tijd heeft de bediening misschien niet, mijn ervaring is dat ze wel vriendelijk zijn en met een glimlach de pizza op tafel zetten. Voor alle azijnzeikerds; lekker thuisblijven:)

Paul zegt op 27-04-2017 17:36

En zo is het.