Rentokil Initial; tuig van de richel

Ingezonden door Ellen Bruin op 18-08-2011 15:04

FF klagen over mijn werkgever rentokil initial. Ik werk daar nu een jaar of 4 en het afgelopen jaar is de geldkraan vanuit ons hoofdkantoor volledig dichtgedraaid. Er kan helemaal niks meer : geen opleidingen meer voor personeel, geen salarisverhoging, oude computerspullen worden niet meer vervangen, mensen worden om niks ontslagen enz enz. Ik intern navragen waarom dit zo gaat : blijkt dat op ons engelse hoofdkantoor een drietal 'heren' zit die dit jaar een bonus kunnen verdienen van 30 miljoen pond per persoon. DERTIG MILJOEN ! PER PERSOON !! En omdat het kiele kiele wordt of ze die al of niet zullen gaan krijgen worden wij hier afgeperst. Dit is toch crimineel !! Tuig van de richel.
Zo dat lucht op. Maar het helpt niets vrees ik.

Snel en eenvoudig wat bijverdienen ?

oud medewerker. zegt op 21-03-2018 02:11

Rentokil betaald slecht zeker als je de bijhorend opleiding in gedachte neemt.
Bijvoorbeeld een service medewerker verdient bruto rond de €1800,- ter vergelijking een vuilnisman verdient €2300,- bruto en hoeft niet een opleiding te doen op MBO niveau om zijn vakbekwaamheid diploma ongedierte bestrijding te halen.
Maar.!!!! Als een service medewerker corrupt genoeg is en bereid is mensen op te lichten loont dat eenorm.want van alles dat zij klanten adviseren en waarvan blijkt na een bezoek van een salesmanager medewerker een opdracht uit komt krijgt de service medewerker 5% ik kan nog uren Door gaan maar ik hoop dat de eerlijke bedrijven in Nederland ooit een keer gaan begrijpen dat dit bedrijf Door en Door slecht is.

Anoniem zegt op 05-02-2018 00:23

Nederland is het enige land in europa dat in 2016 heeft besloten ratten gif buiten te verbieden. De ratten overlast zal ook in de komende jaren flink toenemen.

Geen enkele instantie die om uitleg word gevraagd zal dit echter zeggen om de simpele reden dat er 2 bedrijven in Nederland zijn die bepalen wat er gebeurd en deze ook de contributie voldoen aan de diverse controle instanties die iedere keer om een reactie gevraagd worden.Waarom doen ze dit zult u denken het is vrij eenvoudig ze proberen Door diverse extra wetgevingen kleinere ongedierte bestrijders en zelfstandige uit te schakelen want er is wel een manier om toch buiten gif tegen ratten te gebruiken MAAR dan moet je diverse certificeringen halen en jaarlijks onderhouden kosten duizenden euro's.

En nu het resultaat van deze beslissing om buiten geen gif maar klemmen te gebruiken.

60% van alles wat in de klemmen komt is bijvangst. Ik ving mollen, eentjes, egels,  kikkers,  vogels enz.  Was te verwachten om dat de voerkisten een ideale schuilplaats is voor diverse diersoorten alleen nu blijkt het ook hun laatste schuilplaats. Ik geef toe dit is een Veel betere en vertandigere oplossing dan ratten gif in de voerkisten te doen en dat dan blijkt dat 1% van alle roofvogels aan doorvergifteging overlijdt.

Het is ook veel verstandiger om ieder jaar 10.000den onschuldigen andere dieren in een klem te laten lopen.

Nu maar hopen dat er in een toekomstig interview eens word gevraagd waarom Nederland het enigste land in Europa is waar buiten gif niet is toegestaan. 

Het is in ieder geval ZO DIER onvriendelijk dat ons bedrijf heeft besloten helemaal geen ratten buiten meer te bestrijden omdat we dit zielig vinden voor alle andere diersoorten die we perongeluk doden.

Trek er je conclusie uit

Anoniem zegt op 30-01-2017 15:22

In gevan van ratten of muizenoverlast: nooit rentokil inschakelen.
Slecht advies en heel erg duur.
Zijn alleen uit op een zo hoog mogelijke winstmarge.
Hebben geen boodschap aan jouw "ongemak".
Ben geen frusterende ex klant.
Heb inmiddels ervaring (helaas) met 4 soorgelijke bedrijvenmaar Rentokil spant in negatieve zin de kroon.
Door de naamsbekendheid denk je een goede partij in handen te hebben. Het tegendeel is helaas meer dan waar

Anoniem zegt op 31-03-2018 20:58

zoek een kleine zelfstandige ondernemer bij u in de region .de zogenaamde eenpitters zijn zeer gedreven ,de meeste zijn echte vakmensen ,de prijzen veel lager , de service veel hoger , ik ben er zelf 1 van .

Anoniem zegt op 14-02-2017 22:30

Rentokil komt bij mij niet meer binnen, ik verhuurde een flat en de huurder liet tapijtkevers na. Gevolg totale besmetting van aanpalende eenheden via de verluchtingskokers en afzuigkappen. Bij mij is Rentokil maar liefst 6 maal komen ontsmetten, de aanpalende bewoners deden beroep op een ander bedrijf en daar was de klus geklaard in 2 maal. Blijkt dat Rentokil eerst fake producten gebruikt en vallen die zelfs geen vlieg zouden vangen... discreet en beleefd zijn ze ook niet...

Bart zegt op 10-09-2013 14:15

Als klant van Rentokil heb ik een 1 jarig contract afgesloten. Na enkele tegenvallende resultaten heb ik getracht het contract op te zeggen. helaas gaat dit bij dit bedrijf niet zonder slag of stoot. de medewerkers beweren een schriftelijke opzegging niet te mogen accepteren zonder eerst langs geweest te zijn.

Na enige intimidatie ben ik akkoord gegaan met het voorstel 2 medewerkers langs te laten komen. In het gesprek dat ik met de medewerkers heb gehad is met enige intimidatie getracht het contract te verlengen (lees: niet te beeindigen) Hier ben ik niet mee akkoord gegaan.

In het gesprek zijn afspraken gemaakt over de beëindiging, laatste factuur en datum waarop de gifdozen zouden worden opgehaald. Helaas komt er van de mooie praatjes van de heren niets terecht en ontvang ik nog steeds facturen en worden de gifdozen niet opgehaald. deze heb ik inmiddels zelf naar het recycling perron gebracht.

Mijn advies: ga niet in zee met deze organisatie. Een contract afsluiten is geen probleem, maar opzeggen kost je absoluut veel te veel moeite en het lijkt alsof de medewerkers van rentokil getraind worden je van het kastje naar de muur te sturen en het doen van loze beloften die zij niet eens schriftelijk willen vastleggen.

Geen manier van zakendoen, het lijkt eerder een criminele organisatie.

Anoniem zegt op 03-02-2014 22:33

Nagenoeg hetzelfde meegemaakt. Contract opgezegd, maar er wordt gewoon een factuur gestuurd. Diverse malen gebeld om door te geven dat contract is gestopt. Er wordt dan gezegd dat je teruggebeld wordt, maar daar kan je tevergeefs op wachten.
Dan komen 2 medewerkers langs voor controle. Ehhhhh hoezo, het contract is opgezegd. Ze wijzen dan op het papier en zeggen dat het verkeerde vakje is aangekruist.

Ook mijn advies: ga niet met Rentokil in zee.

Walter zegt op 01-01-2014 21:23

Zoek gewoon een klein bedrijf die doen nergens moeilijk over en je krijgt de beste service ze lopen een stukje harder. Mocht u interesse hebben bel naar Bedrijfshygiene Midden-Nederland of kijk op de site www.bmn-nederland.nl of bel 0634905045 succes en ga voor het voordeel groet walter

Anoniem zegt op 01-10-2013 13:09

jammer! Initial stond altijd bekend als een transparant en eerlijk bedrijf! Waar is het mis gegaan?

Anoniem zegt op 02-09-2014 10:57

alles dat bedrijf is door en door slecht

Anoniem zegt op 10-03-2014 08:17

commercieel bedrijf, het gaat om de keiharde centen, niet om de klantentevredenheid. (hoewel altijd tijdens de servicevergaderingen eindeloos op word gehamerd dat servive nummer 1 is, Word het de verkoopmedewerkers verboden zonder slag of stoot een contract voortijdig te beeindigen (hoezo contradictie)

Mo X. zegt op 19-11-2013 01:44

ik hep altij eerlek gewest tege me klandizie, ook toen ik achter het raam belande na me ontslag bie rentokil;..

Anoniem zegt op 03-05-2014 13:33

dat is niet zo leuk wens je veel sterkte

Anoniem zegt op 02-04-2013 11:13

Eerlijk duurt het langst!!
... kan dus nooit meer lang duren voor initial!

Hot Corr zegt op 13-05-2013 21:34

Rentokill doet het goed, die gaan niet over kop... nu nog niet, er zullen wel wat takken sneuvelen, nederland en belgie zullen afgesmeten worden, maar wat wil je dan ook... zo'n ceo is hier net uit de pampers en draagt papa's broek... en dat moet een beetje bedrijfje spelen, bovendien zijn die hautain, en liegen en bedriegen... zo iemand maakt een goed bedrijf kapot...
Overgediplomeerd dat gaat hoofden kosten. Tegenwoorden moet je hoger opgeleid zijn om de schijthuizen te "mogen" poetsen, waar ben je dan mee bezig...
De werklui krijgen de volle laag... In de hoofdzetel van Rentokill is dat totaal anders... er is ook een serieus communicatieprobleem in europa en tussen de mensen, lezen praten en schrijven... emoties empathie, respekt...
Nu is het enkel twitter, facebook, netlog, apps hier en daar , fuckbook...
Nog eventjes en ze moeten eerst hun tablet consulteren vooraleer ze weten waar ze hun lul moeten steken.

Anoniem zegt op 10-03-2014 08:22

Beste cor,

Veel praten weinig conrete feiten. Rentokil nederland is veel te stabiel, afgelopen 4 jaar zeker meest winstgevende afdeling van europa, Deze afdeling heeft van de recessie vooralsnog nagenoeg geen nadelige gevolgen gehad.

Toegegeven is het bijna meer een politiek spel dan zaak om de muizen te weren bij de klanten.

Kwalitatief een degelijk bedrijf, maar doorgeschoten in het commercieele.

Rentokil NL stopt. zegt op 10-03-2014 21:15

Dan toch niet volgens de officiële cijfers...

The headquarters ... spreken andere taal, die ze de mensen op de werkvloer niet MOGEN laten weten, wan een dezer krijgen jullie een klap: sorry maar blablabla wij sluiten, doei !!!

Je geloofd me niet ? Pech.

Anoniem zegt op 19-02-2013 01:09

je staat niet alleen alle woningbouwverenigingen sns abn ing tnt en dan vergeet ik nog een hele lijst enof landen spanje portugal nog meer

Advocaatje leef je nog zegt op 22-12-2012 11:11

Geachte, wat een schitterende verhalen hier over Rentokil Initial. Prachtig. Vanuit mijn professie ben ik al heel veel Nederlandse bedrijven tegengekomen die eigendom zijn/werden van Britten. Treft u aub wat ervaringen aan van de afgelopen 20 jaar vanuit Nederlands perspectief en deze zijn ook misschien wel van toepassing op Rentokil Initial en haar Nederlandse dochters.

Samenwerking Nederlandse dochters van Engelse moederorganisaties worden gekenmerkt door :

- engelsen schetsen vaak grote visies, alomvattende strategieen en streven continue naar een soort utopie. Deze zal nooit bereikt worden.
- er heerst jarenlange bestuurlijke chaos, heel veel strategische wijzigingen, veel financiele tegenvallers en zeer veel directie wisselingen
- personeel is hierdoor vaak murw gebeukt en er heerst hoog verloop en grote ontevredenheid onder personeel. De sfeer is mat en tam geworden.
- engelsen hebben geen begrip van de nederlandse markt en de nederlandse arbeidsverhoudingen
- engelsen zijn vaak uiterst charmante sprekers
- de harde city mentaliteit botst met de nederlandse ondernemers cultuur. Continue.
- Nederlandse ondernemingen zijn vaak veel winstgevender dan andere bedrijven in de engelse groep. Dit ter tafel brengen is een soort taboe.
- engelsen nemen uitsluitend vertrouwelingen aan in het topmanagement.
- men bemoeit zich tot in detail met de nederlandse operatie, vaak via zgn matrixorganisatie of door een zeer dominante topman of een van zijn volgelingen.
- het nederlandse management wat het wat langer volhoudt is vaak bijzonder zwak en loopt volledig aan de hand van de britten.

Let op: uiteindelijk resulteert dit ALTIJD in een verkoop van de nederlandse dochter al of niet in combinatie met andere europese dochterondernemingen.

Anoniem zegt op 31-01-2013 16:01

Dat de managers bij het rentokil van nu, bijzonder zwak zijn blijkt wel uit de verkoopcijfers. Dat ze zelf deze conclusie niet trekken snap ik, maar is er dan niemand van bovenaf die deze conclusie trekt en maatregelen treft? Of zijn dit soort managers aangenomen om het vuile werk,opgedragen van bovenaf op te knappen? Waarom houden dit soort managers de eer niet aan zich zelf en nemen ontslag? Voor dit soort vuile "werkjes" wil toch geen integer mens gebruikt worden??

Anoniem zegt op 24-12-2012 08:10

Het management wat het langer volhoudt bij initial zijn de hielenlikkers. De managers die hier niet aan mee willen werken, zijn hier niet lang werkzaam.

Anoniem zegt op 31-01-2013 13:07

je hebt gelijk!!ook ik heb het ondervonden na trouwe dienst van jaren,,daar telt alleen HOREN

Anoniem zegt op 24-12-2012 13:49

het bedrijf is dood- en doodziek. en er is echt maar 1 reden : jarenlang falend topmanagement. sprinkhanen zijn het. ze vreten de boel kaal en vertrekken weer. hoe zou het toch komen dat de resultaten als een jaar of 6 achteruit boeren? raar he managers van initial ??

Anoniem zegt op 22-06-2013 21:54

Rentokil heeft een decentrale landen organisatie omgevormd tot een centraal geleide matrix organisatie naar unilever voorbeeld. Dit heeft tot vele vele reorganisaties, structuur wijzigingen, management wisselingen, strategie aanpassingen en dergelije geleid hetgeen gepaard ging met aanzienlijke kosten en investeringen. Helaas heeft het geen enkel resultaat opgeleverd. Omzetten zijn niet gegroeid, winsten zijn gedaald, kaspositie verslechterd, koers van het aandeel omlaag en de cultuur is vernield. Een aantal rentokil bedrijven heeft deze transitie niet overleefd en zijn vlak coor hun ondergang verkocht (city link, gezondheidszorg belgie).
Mismanagement van de hoogste orde.

Gerhard zegt op 17-11-2012 15:37

Zag net vacatures bij rentokill op hun site staan, denk niet dat ik ga solliciteren.

Anoniem zegt op 15-11-2012 18:53

Dit bedrijf gaat zeer slecht met zijn personeel om, een reden om geen zaken met ze te doen!

Anoniem zegt op 10-03-2014 08:31

Ex medewerker rentokil

UIt ervaring spreek ik dat Rentokil erg goed is voor zijn personeel.
Zeer veel bonussen,tipgeld, uitjes en snoepreisjes, hoge salarisbeloning, netto auto s en materiaal. innovatieve producten, hoog ingezet op kwaliteit. eerste vier jaar in dienst veel training en opleidingsmogelijkheden,

Anoniem zegt op 25-11-2015 00:05

Netjes jij spoort niet is tuig ze gaan niet goed om met personeel vooral in den bosch niet maar ze komen er zelf wel achter ..

Anoniem zegt op 02-09-2014 11:02

och ja denk je zelf je spreekt niet de waarheid je krijgt stront meer niet ze zijn slecht voor het personeel

Anoniem zegt op 09-09-2014 08:01

Aan je taalgebruik te zien ben je ook niet meer waard.

wim zegt op 09-12-2012 15:14

Jullie moeten niet zo zeuren ik heb er zelf 35 jaar gewerkt ik zeg maar zo je weet waar je bent gaan werken dan had je wat anders gaan zoeken, dan voel je,je misschien beter gr.

teun zegt op 18-02-2013 12:06

Gelijk heb je wim ik zit er ook al 32 jaar

Teun zegt op 03-09-2017 20:56

Nu al zowat 37 jaar

Anoniem zegt op 03-03-2013 18:54

Ja inderdaad...
Klagen en zagen maar toch maar hun pree vragen...
Zelf in het onderhoud gezeten.
Veel gezien... stront van anderen opkuisen, veel smeerlapperij gezien maar ook veel miserie, leed en verdriet, armoede.
Ik deed mijn werk - ondanks het lage loon zéér graag.
Moest ik alles moeten overdoen kies ik gegarandeerd dezelfde job.
Mijn studies zijn "rechten - advocatuur" dus als ik het voor het geld moet doen.
Nee nee...
En er is altijd de top geweest, hoge lonen die mannen, wat betreft versleten materiaal: klopt van géén kanten: een firma in nood gaat eerder moderniseren en investeren nog vlug wat aftrek-posten maken.
Over Rentokil: Die doen het goed. Laat je vooral niet opjutten.
Rentokil gaat nog niet sluiten, daarvoor zijn er teveel beestjes !!!
Leve de vieze mensen, de reizigers, import, immigranten, en de verandering van klimaat... beestjes genoeg op komst...

tja zegt op 16-10-2012 09:55

Waarom neem je dan geen ontslag? Ze zeggen wel eens "je moet niet pissen op het bord waarvan je eet".

Als je het er niet mee eens ben moet je de eer aan je zelf houden en weggaan. Zeiken en zeuren maar wel blijven werken is verwerpelijk.

Anoniem zegt op 12-04-2013 19:28

Ja goed advies de banen liggen ook voor het oprapen tegenwoordig! Hello 2013 crisis....

Anoniem zegt op 03-03-2013 19:26

Als je werknemers pinda s betaald,dan krijg je apen als personeel

Anoniem zegt op 27-10-2012 10:42

helemaal eens. en dat zie je bij dit bedrijf ook. erg veel mensen gaan weg. ze zijn een jaar of hooguit twee in dienst en vertrekken weer omdat het gewoon een waardeloze werkgever is. vooral mensen in verkoop, binnendienst, 1e lijn management, financien, project office, hr geldt dit. de mensen in de wasserijen en de chauffeurs blijven langer.

Anoniem zegt op 21-10-2012 20:56

tja, wat is verwerpelijk? Als je altijd bij een bedrijf hebt gewerkt waar alles goed geregeld was en er komt een ommekeer, is het niet gek dat de mensen gaan klagen. Ws kunnen de mensen met hun klaagzangen niet bij het bedrijf zelf terecht, en tja dan kom je met de meeste vermeldingen op ff klagen.nl Misschien moet je als bedrijf je conclusie hieruit trekken?

Anoniem zegt op 11-04-2013 08:48

DIT IS RENTOKIL TEN VOETEN UIT. Dit is 100% van toepassing op dit bedrijf !
Stukje van Ben Tiggelaar.

Speculeren met topmanagers

Gepubliceerd op: 08/04/2013

Een van de argumenten waarmee hoge managementsalarissen en bonussen al jarenlang worden verdedigd, is dat de voorwaarden 'concurrerend' dienen te zijn of toch minstens 'marktconform'. Ook moet de baas van een bedrijf natuurlijk altijd minstens zoveel verdienen als in zijn vorige functie. Een van de ideeën die hierachter schuilgaan, is dat er een beperkt aantal hele goede managers in de wereld rondloopt, die bij elk bedrijf kan en zal presteren. Laat dat nou net een zeer twijfelachtige theorie zijn.

Een aantal jaren geleden alweer onderzochten drie bedrijfskundigen van de Harvard Business School, Boris Groysberg, Andrew McLean en Nitin Nohria, in hoeverre de kwaliteiten van managers 'portable' zijn. Dat bleek nogal tegen te vallen. De onderzoekers volgden het spoor van twintig topmanagers van General Electric, een bedrijf dat internationaal wordt geroemd vanwege zijn programma's voor leiderschapsontwikkeling, en troffen zeer wisselende resultaten aan. In bijna alle gevallen waar een ander bedrijf een voormalig GE-topper als CEO had aangetrokken, schoot de koers allereerst omhoog. De onderzoekers noteerden een gemiddelde waardestijging per bedrijf van maar liefst 1,1 miljard dollar na het persbericht over de nieuwe directievoorzitter. De verwachtingen binnen en buiten het bedrijf waren hoog. Maar vervolgens vielen de resultaten ongeveer even vaak mee als tegen.

De reden? Volgens de onderzoekers ontwikkelen managers over de jaren een portfolio aan vaardigheden, waarvan sommige in veel situaties werken, maar andere slechts in enkele. Ervaring in algemeen management -zoals enige handigheid op financieel gebied- is redelijk transporteerbaar. Maar de strategische bagage van iemand moet maar net bij de context passen waarbinnen zijn nieuwe werkgever opereert. Voor branchekennis, relatienetwerken en bedrijfsspecifieke ervaring geldt helemaal dat ze op de ene tijd en plaats zeer van pas komen en op de andere niet.

Dus? Ook al heeft een manager het nog zo goed gedaan bij zijn vorige bedrijf, het is maar de vraag of hem dat ook gaat lukken in een andere organisatie, met andere mensen die voor een andere uitdaging staat. Resultaten uit het verleden, bieden ook hier geen garantie voor de toekomst. Dat is zo ongeveer het enige wat je er met zekerheid over kunt zeggen.

Echt verrassend is dit misschien niet. Er is bijvoorbeeld ook genoeg anekdotisch materiaal op dit gebied. Voetballiefhebbers in ons gezin wezen mij op de wisselvallige trainerscarrière van Frank Rijkaard en op de ups-en-downs van Louis van Gaal. Wel verbazingwekkend is dat bedrijven en instellingen steeds weer opnieuw diep in de buidel tasten voor het binnenhalen van topmanagers.

Goed. Wat werkt dan wel? Eigen kweek. Dat blijkt ook uit het voorbeeld van GE. Mensen die binnen GE zijn gespot, geschoold en begeleid, doen het meestal erg goed binnen GE. En zo gek is dat ook niet. Want het gaat -je zou het soms bijna vergeten- niet in de eerste plaats om de leider zelf en zijn kwaliteiten. Het gaat in de eerste plaats om de relatie tussen de leider en de andere mensen binnen en rond het bedrijf. Die ziet er heel anders uit wanneer de leider is opgegroeid binnen een bedrijf, dan wanneer iemand -voor veel geld- van buiten wordt gehaald.

We zouden er goed aan doen om meer te investeren in leiderschapsontwikkeling binnen het eigen bedrijf en minder aan het binnenhalen van coryfeeën van buiten, die vaak een paar jaar later met een gouden handdruk weer afgaan via de zijdeur.

Ben Tiggelaar

tja zegt op 26-10-2012 10:57

of gewoon de eer aan jezelf houden en ontslag nemen.

Dan maar even geen salaris.

Anoniem zegt op 27-09-2012 11:59

SAMEN WILLEN = KUNNEN

Anoniem zegt op 27-11-2013 23:13

Da kut bedrijf wil niks baas spelen over mensen is echt een tiefus bedrijf ik zou als klant niet daar me spullen willen hebben bahhhh

Anoniem zegt op 28-11-2013 20:04

Gij ook spreken de nederlands perfekt nie ???

Boefje zegt op 04-05-2012 21:32

He, Drakenstein, hoezo 3 gaten? Is 1 niet genoeg dan.....hahaha....

Van Drakenstein zegt op 22-06-2012 17:06

Nee, om het te gebruiken als bowlingbal heb je 3 gaten nodig.

Anoniem zegt op 27-03-2012 12:34

Hadden jullie ook maar net zo slim moeten zijn als jullie baas.. Dan hadden jullie vast meer gehad. Maar gaat alles om geld?
Denk maar niet dat geld gelukkig maakt hoor.

En btw, een baas verdiend niet voor niks zoveel.

anarchist nr 1 zegt op 16-07-2012 12:24

Helaas werkt dat niet zo, binnen multinationals is het vooral kruiwagen werk. wie ken je? of belangrijker wie kent je vader?
Als straatjongen met een master in antropologie weet ik dat maar al te goed. Hoewel in de westerse wereld officieel geen klasse verschil bestaat is het vooral achterkamertjes werk. 30 Miljoen bonus boven op je slalaris is belachelijk veel, vooral als de rest van het bedrijf heeft te kampen met bezuinigingen en verhoogde werkdruk. De upperclas doet zich weer eens tegoed aan de arbeiders.

Anoniem zegt op 06-04-2012 13:57

"Net zo slim moeten zijn als jullie baas?"

Dat is makkelijk praat zeg, net of iedereen even ´slim´ is en dezelfde kansen heeft gekregen.

"Gaat alles om geld?"

Nee zeker niet, maar als je een krappe 1280 euro netto per maand krijgt voor gemiddeld 36 uren hard werken en daardoor met enige regelmaat in het rood komt te staan, plus dat je zo goed als nooit wat overhoud voor leuke dingen is de lol er snel af. En al helemaal als je dan die buitenproportionele bedragen hoort waar de hoge heren mee weglopen, om maar te zwijgen over enorme geldverspilling in het bedrijf door naam/logo wijziging, ´bonus´reisjes voor vertegenwoordigers.

"Denk maar niet dat geld gelukkig maakt hoor."

In het rood staan en amper tot geen leuke dingen kunnen doen wel?

Anoniem zegt op 27-03-2012 08:52

het droeve bij rentokil is dat het bedrijf langzaam aan naar de vaantjes gaat. in 2011 heeft de groep verlies gelaten. VERLIES ! terwijl het altijd een van de meest winstgevende organisaties ter wereld was. Een hele kluwe unilever mensen die hier zitten (elkaar allemaal aangenomen) vult de zakken mega, doen ALLES verkeerd (echt !), laten een gezonken schip achter en gaan ergens anders vrolijk verder.