Plastische chirurgie mislukt....

Ingezonden door Chatal op 20-03-2017 09:42

Mijn vriendjes vernederden me : wat een kleine tietjes.... mijn huidig vriend gaf me onlangs voor valentijn een zelfgemaakte tegoedbon voor een tietenvergroting. Heb hem aan de deur gezet maar deed wel een depressie en begon te twijfelen en heb dus een tietenvergroting laten doen.
Het is zonder implantaten, het is duurder, gezonder en veiliger. Alles verliep goed - toen alles mooi genezen was viel me meer en meer iets op. Ze zijn niet gelijk, de ene hangt iets lager dan de andere en krak wéér een depressie. Ik ga nu opnieuw voor een correctie. Mijn moeder zegde : nu je toch onder narcose gaat schat laat ook even die opvallende wallen weghalen, een beetje je mond liften want nu lijk je altijd chagrijnig en doe gelijk die hakmes van een neus... Ik heb bij mezelf besloten dat allemaal te doen. Hopelijk eindelijk een knap wief...

Tipunama zegt op 12-04-2017 16:13

Het is normaal dat de ene borst wat lager hangt dan de ander of iets kleiner is. Meestal is dat de linker kant. Dat heeft te maken met het feit dat daar je hart zit. Kijk maar eens naaktfoto's van andere vrouwen dan zal je dat ook kunnen zien. Enne..klein is ook fijn!! (en ik ben een man)