kutleven

Ingezonden door merlin op 07-01-2014 09:20

Mijn leven staat niet meer goed op een rijtje, mijn vriendin heeft borderline en ik snap haar af en toe niet(iemand advies ervoor)(want ik hou wel veel van haar). Afgelopen jaar heeft een goede vriend zelfmoord gepleegd omdat hij het leven niet meer zag zitten, ik zag die man als een 2de vader, altijd gezellig als hij er was. Dat was begin 2013.

in het midden van 2013 faalde ik mijn examens en heb ik er 2 van de 4 gehaald. Dus moest ik weer fulltime gaan draaien op school wat ook een hoop stress leverd, want ze pushen en pushen dat ik alles moet doen dit jaar voor mijn havo.

ik heb ook voor mezelf besloten om geen ritalin meer te nemen, de rebound werd veels te erg en ik stond af en toe niet meer in t leven erdoor...

de feestdagen waren ook niet fijn, zeker niet om te zien dat mijn broer en zijn vriendin aan tafel zaten en mijn ouders ook daar zaten, ik dus alleen.

eind 2013 overleed mijn opa ook nog eens en dat gaf een wending aan oudjaarsdag, omdat dat zijn verjaardag zou zijn.

kortom, heeft er iemand advies voor mijn vriendin hoe ik met haar zou moeten omgaan? Want ik merk dat ik vooral beinvloed word door haar gevoelens en gedrag, deze dingen trekken me een beetje onderuit op het moment.

Anoniem zegt op 29-11-2016 19:10

ik ben nog verliefd op me ex maar mijn vriendin heeft al met hem een ik moet naar een feest met hun #5dewiel

Anoniem zegt op 29-06-2016 10:32

mijn oordopjes werden afgepakt terwijl ik geen muziek luisterde

Ook kutleven zegt op 28-01-2016 21:35

Su6

Ook kutleven zegt op 28-01-2016 21:30

Lekker goed man ga zo door!!
Ik vind dit ook heerlijk!!
En je heb een lelijke vriendin, dus kap ermee!!

Anoniem zegt op 20-12-2014 13:02

Mijn ouders maken altijd maar stome opmerkingen en denken dat ze grappig zijn.............niet dus!

Anoniem zegt op 14-03-2017 17:19

Ja mijne ook altijd achter schermpjes en dan dom lachen

benjamin zegt op 12-05-2016 09:27

zal vast wl je eig schuld zijn ghahaahaahg #Kutleven

Anoniem zegt op 08-01-2014 08:08

Hallo, ik heb zelf borderline. Ik ben hier voor in psychiatrische behandeling sinds mijn eerste zelfmoordpoging. Ik was aanvankelijk verplicht medicatie te nemen want ik wou absoluut dood. ( als kind verkracht - dan op mijn 21 en jaar daarop nog es ). Alles loopt scheef in mijn leven. Dat is een cirkel die ik trachtte te doorbreken en waar ik nooit in slaagde, een soort lot. Ik moet dat nog steeds aanvaarden. Dus ik heb een borderline,... relaties kan ik niet aan. Ik mis een partner maar knap af op de seks ( alhoewel ik een heet loeder ben ) en ben zeer wantrouwend en jaloers. Bovendien verdrink ik in een relatie en verstik mijn partner. Dus blijf ik alleen. De zelfmoordpogingen zijn achterwege, ik reageer zeer slecht op medicatie. Het is elke dag vechten. Mijn advies hoe pijnlijk ook: dumpen.
Je hebt zelf een hoop problemen te verwerken dat kan niet met zo'n probleem situatie. Klinkt hard, is hard, maar het leven is wel meer dan een relatie, bovendien eens jij sterker bent zal je een vriendin aantrekken die ook sterker is. Bovendien kruipt in een borderline veel energie, te veel en ik kan het weten, het kan ook goed wezen dat zij het uitmaakt gezien haar aandoening. Let wel: "hoe je het uitmaakt", want borderliners kunnen zeer gevaarlijk en vals uit de hoek komen.

Anoniem zegt op 11-02-2014 11:06

Onzin. Hoezo dumpen. Niet iedere bordeliner is zoals jij bent hoor.

Wat een ontzettend slecht advies. Hij houdt toch van haar?

Probeer gewoon te blijven praten en bedenk dat ze naast een bordeliner ook gewoon een mens is..

Je kan er best mee samen leven.

Anoniempje zegt op 23-11-2014 09:15

Hoi
Ik vraag mezelf af wat bordeline is ofzo iets?

Anoniem zegt op 26-11-2014 23:28

Borderline is een psychiatrische term ; voor psychiaters die het niet weten wat mis is met de patiënt.
Meestal zijn dit gevoelige en goede en lieve en eerlijke mensen die in alles en iedereen het goede zien, ze blijven vaak vast zitten in hun kindertijd. De meesten onder hen zijn verkracht en geestelijk misbruikt...gebroken door een onverklaarbare resem aan ongelukken en tegenslag, de meesten onder hen hebben een zwakke gezondheid.
Men noemt dit ook wel cluster depressie patiënten alsook manio depressieve. Vaak onbehandelbaar met de tot op heden gekende medicatie. Hebben veel rust nodig, een gezonde rustige woonomgeving, ze kunnen niet om met stress, felle kleuren, drukte, verdriet, hebben behoefte aan een stabiele doch niet dominante partner, deze mensen hebben nood aan veel sociale contacten zonder diepgang. Een vaste relatie kunnen zij wel dragen mits de partner seksueel voor hen zeer actief moet zijn.

Anoniem zegt op 22-08-2018 23:21

En dat is de waarheid over de falende hulpverlening. meestal hebben ze zelf hulp nodg! En geven ze jou een dodelijke conclusie van hun bevindingen! Zoek geen hulp in die hoek. levert hun een leuk salaris op. en jij mag verder als een debiel van de samenleving waar nog meer geld aaan te verdienen is! Jij weet wat je van je leven verwacht maak je daarvoor sterk en gebruik alles wat in je macht ligt om dat voor elkaar te krijgen! Praatjes vullen geen gaatjes!

Anoniem zegt op 12-02-2014 21:52

Heb je zijn problemen gelezen ? Neen.
Die heeft zelf problemen genoeg aan zijn hoofd en heeft een stabiele persoon in zijn leven nodig.
Ik heb niets tegen borderliners , maar 2 van deze mensen samen gaat echt niet blijven duren en loopt af als een bom.
owel is het gans hun leven hommeles en problemen en gedoe, dan is er van een gezonde relatie niets meer over ... enkel gedoe, psychiatrie en ellende.
Neen : dumpen.

Ger zegt op 07-12-2015 10:29

Nu 4 jaar relatie gehad met een borderliner, geloof me... We zijn slachtoffers van geestelijke manipulatie. Deze mensen zitten in een andere wereld. Het draait enkel en alleen om hun en hun problemen. Ze lijken op pubers waarvan de hormonen alle kanten opschieten. Als je de kracht nog hebt.. Punt erachter als je je eigen geluk niet in de weg wilt zitten. Sterkte.. Ps die van mij is.Nu ook weer weg met een ander. En ik weet nu al dat ze straks weer voor de deur staat en manieren probeert te vinden om weer binnen te komen waarna ze over 2 mnden weer zat van is.

Anoniem zegt op 26-05-2016 18:14

Die van jou is geen borderliner maar een hoer. Ik ben al 10 jaar single, ben borderliner en werk hard aan mezelf, BL is een naam voor wat men niet kan verhelpen, met name: ik ben lang seksueel misbruikt en trek slechte mannen aan en deze lijn had ik ook in vrienden en sociale contacten , ik liet van me profiteren en over me lopen, ik werd geleefd. Sinds enkele jaren gaat het steeds beter, natuurlijk zijn wij gevoeliger voor het leven en vooral emotioneel maar we zijn ook beresterk. Dat die van jou een egocentrische hoer is toont aan dat ze helemaal geen BL is.