Ik durf niet naar de dokter.

Ingezonden door Sonia uit Texel op 26-12-2017 21:46

Ik heb met een paar mariniers geslaape en ben nau bezwangerd ik weet wel niet van wie maar daas niet zo errug maar uh nau... mijn jong is geworpe en het is een meisje en is gezond, ik wil nau de tiet geven om d'r te voederen maar uh me linkertiet is lekker stevig en daar trekt ze dus de melk af, maar me rechtertiet hangt, slap en helemaal niet mooi. Dat had ik zelfs niet voor ik bezwangerd was. Nau ik ben een sloerie en ben bang van de dokter om wat ie zeggen zau. Ik ga dit kind wel afstaan ter adoptie of verkopen, en als me tiet in orde is gewoon terug aan de bak met me mariniers.

Anoniem zegt op 26-03-2018 14:38

Probeer anders een generaal, die hebben een flink kanon. Maar in jouw geval zou ik lekker bij de matroosjes blijven, zodra je op de Waddenzee vaart flikker je je kind overboord = geen probleem meer.

Swen,Simon, Sjaak, zegt op 21-02-2018 11:33

Ik wil even klagen:
Dit is is geen Sonja maar een Sander met frustraties

Zamhorig zegt op 22-11-2018 11:46

Ja hallootjes daar met mij. Ik heb via jullie site zon hondehok besteld zodat we altijd ergens terecht kunnen ook in moeilijke tijden weet je wel? Nou en nu wil ik het volgende zeggen over dat hondenhok, ze leveren goede instructies mee zodat je het helemaal zelf kan inclusief plaatjes en uitleg in verschillende talen voor elk wat wils zou je zeggen.

Maar nou hebben we het hondenhok bijna klaar en nou missen we de wifi adapter. Kunnen jullie die nasturen?

Anoniem zegt op 10-02-2018 22:21

Jij bent echt slecht. Ga van je kind houden, ipv nogmaals de sloerie uit te hangen, er zorg er met liefde voor de rest van je leven!