De mening van mensen.

Ingezonden door Michelle op 10-04-2014 23:32

Dit is een site om even te mogen klagen. Dat heb ik hier 1 keer gedaan over het feit dat ik het gezeik over Madonna zat ben. Wat gebeurd er, mensen gaan dat gezeik allemaal nog eens tegen me herhalen...
Dit is mijn laatste berichtje op deze site. De mensen die hier komen vinden het schijnbaar belangrijk dat als je een keer je emotisch hier uitstort in een stukje wat je uit bepaalde gevoelens schrijft dat ze je nog even een schop na moeten geven.
Lees het bericht over Madonna nog eens! Het gaat niet over Madonna zelf maar over mijn gevoelens dat ik er klaar mee ben dat mensen al die shit tegen me praten. Ik weet welke verhalen er zijn in de wereld. Ik ben fan van Madonna. Laat mij lekker fan zijn.
Mijn vader is fan van André Hazes en dat vind ik een lul van de grootste orde maar dat ga ik hem ook niet constant vertellen! Wat is er zo moeilijk aan om gewoon te zeggen: oh leuk, en verder je negatieve kut gezeik voor je te houden? Waarom kunnen mensen niet gewoon hun bek houden als ze wat slechts te zeggen hebben!
Oh en die 2 gekopieerde stukjes van mij, heel zielig. Ik dacht dat deze site me zou helpen. Maar de mensen die hier komen vinden het schijnbaar zelf veelte leuk om andere mensen onder uit te schoppen om zichzelf beter te laten voelen.

Vos zegt op 11-04-2014 20:29

Je mag je de meningen van mensen op deze site niet teveel laten deren, voor sommigen is het sport om anderen voor gek te zetten, of ze kompleet verrot te schelden in hun reacties.
Daarom moet je gewoon je geklaag plaatsen en niet reageren of in discussie gaan.
Als jij fan van Madonna ben moet je lekker fan blijven.

P.S. ik moest toch wel lachen om de heideroosjes en k3 nepperts.

Anoniem zegt op 12-04-2014 20:24

Helemaal eens maar bepaalde reaktie van deze jongedame zijn nogal tergend geweesd en daar konden bepaalde personen niet mee om, er waren al vroegere dingen geplaatst door haar en ze kon ook niet tegen wederverhaal en begon mensen zelf aan te vallen.
Luister Claudis of Michelle of wie dan ook als je niet tegen 'n reaktie kunt blijf dan van het internet.
Ik vind bepaalde nummers van Madonna ok, en vind een grap ook best.
Maar kom nu niet janken, je hebt het allemaal een beetje uitgelokt.
De wereld draait niet om jou alleen.
Veel succes met je studies, en veel sterkte met je dyslexie en je nieuwe wagen, echt waar. Het moet hard zijn al die dingen in eens.
Maar dan beter even je emoties op een rij en dan pas reageren.
In woede, frustratie en verdriet doen we soms zaken... of verwoorden ze niet bedoelt maar wel verkeerd.
Je hebt veel mensen hier gekwetst. Misschien bedoel je het zo niet of besef het zelf niet, kan best maar jammer.

Claudia zegt op 14-04-2014 22:59

Nou wordt het wel heel erg! Denken jullie dat ik die meid ben? Ik ben niet zo zwak dat ik berichten ga plaatsen onder een andere naam of zonder een naam.

Claudia zegt op 15-04-2014 08:35

Nau dat doe ben ik hoor denk jij messchiem dat je de uniej hept van de naam rot op zeg, ik ben Claudia, en ik post soms anomien omdat ik het veregeet, ik heb namelijk dislexie en soory hoor.
Waar moeien jullie je mee ik zeg altijt me gedacht slikken of stikken.
Wat een leunke site, jullie blijven maar reageren ik vint dat zeer fijn en zo is me dag weer gevult; ik heb ook eens gepost onder michelle nau en als ik nau zeg dat ik Beatrix ben gaan julie dat ook geloven zeker. Mijn mama lacht zich een breuk... ik laat haar dat soms meelezen. Ze had ook al een reaktie gezet en haha hep ik gelache !!! Losers.

Michelle zegt op 13-04-2014 22:27

Zeg Anoniem waar heb jij het over? Buiten dit stukje en dat stukje over dat ik fan ben van Madonna heb ik helemaal niks geplaatst.
Ik heb geen nieuwe wagen en geen studie. Ik ben wel dyslectisch maar dat is 30% van de wereld bevolking. Dus dat ik die overeenkomst heb met een persoon hier kan ik niks aan doen.

Anoniem zegt op 14-04-2014 20:34

http://www.madonna.com/newsletter

Mijn pc viel weer uit, zo hier de link voor jou, het is officieel je kan er zelfs verhalen posten ect.

Ik moet haar nog steeds niet en jij hebt een probleem maar ok, ik kan het plaatsen, op de newsletter kan je je emailadres invullen krijg je alles over haar, werkelijk alles, voor de bezeten fans...

Anoniem zegt op 20-04-2017 15:17

Oja

Michelle zegt op 17-05-2017 21:00

Ik ben een vent.

Claudia zegt op 17-05-2017 20:58

Madonna is stom. Ze kan niet zingen. Een oud zielig mens. Doewie ik ga terug op me boot op de wallen.