Date-discotheek - iPhone

Ingezonden door Qun op 06-01-2016 16:52

Ik ging stappen met vrienden in een discotheek, hip gekleed - lekker geurtje... drankje, wat gekheid met de vrienden en dansen... We zijn met drie, ik en 2 beste vriendinnen.
Dacht ik ? Ik kreeg het warm en duizelig... nog een slokje, dan staan er 2 kei knappe gasten voor me... swingen en rond me draaien... ik word suf van de hitte , nog een slok... en dan wordt ik wéék en die 2 jongens begeleidden me naar buiten in hun wagen en hoelang we rijden geen idee. Ik kan me niet verzetten, ik zie flatgebouwen - een lift in - een deur die open gaat, gelijk beginnen ze me te zoenen, te strelen... te betasten, die ene zegt - wow die is nog niet volledig groggy en dwingt me een pil te nemen met zijn hand op mijn keel - ik slik en ik krijg warm en zweef... ze duwen me op bed, ik hoor alles dubbel echo en zie wazig,ontkleden me, ontkleden zich - duwen hun lul om beurten in mijn mond, ik ben volledig lam... om beurten komt er eentje op me liggen en betast de andere me, houd mijn benen open en zegt " dat ik het wel zal voelen morgen, geile teef, en nu pak ik je ruw anaal ". Ik voel hun stijve dikke palen hard in me stoten... ik ben de ganse nacht verkracht.
Ik heb uren gedoucht en heb liggen bibberen op bed, warme douche, weer bed, had ik beter niet gedaan, ... Nu vroeger was ik nogal makkelijk met jongens en op de rechtbank heb ik verloren en moet de jongens een schadevergoeding... De vriendinnen heb ik nooit meer gezien of gehoord.
Ja hele knappe kerels, mooi gespierd lijf - goed geschapen... maar ik had dit toch liever niet, ik ben nu in de dancing hier " de slet ", ik ga daar nu niet meer. Ik ben verhuisd - Groningen... kan ik hier lekker stappen ? Ik moet toch niet thuisblijven ? Ik drink graag absolut vodka orange... kleed me graag hip. Wat is er mis ? Af en toe wat flikflooien en een kerel muilen is toch niet vragen om mij te verkrachten zeg ! Ik ben dan wel mooi en blond, een jonge Randy Harrison... leren broek, lief... ben ik daarom een sletje ?

Anoniem zegt op 10-06-2020 22:12

NEE,SLET IS EEN SEXISTISCH KUT WOORD! NIEMAND IS EEN SLET! Elk persoon die jou durft een slet te noemen is geen enkele verdere blik waardig! Dat soort mensen zitten gevangen in hun eigen veroordelingen en daar wil je uit de buurt van blijven! Dit is niet jouw fout!!! Het is oké om hulpt te vragen! Die jongens mogen geen enkele macht meer over jou gedachten krijgen! Hoewel het vaak wel jaren therapie vergt... het is mogelijk! Een goede psycholoog kan heel behulpzaam zijn! Voor mij in iedergeval wel! Onthoud: Dat je je tot nu toe staande hebt gehouden getuigt al van heel veel kracht!! Die kracht zit in jouw! Het is niet jouw fout!!!