contact met dupeerde Your Anchor Pernis

Ingezonden door vlinder op 05-02-2016 16:04

Ik zag graag met mensen in contact willen komen
die ook door Your Anchor in de problemen zijn gekomen.

Anoniem zegt op 26-02-2020 11:56

Goedemiddag bent u al inmiddels geholpen met u probleem. Ik zit ook met een probleem met your anchor.

Reinders zegt op 11-05-2017 12:26

Beste ....
Ik neem nu het beheer waar voor een goede vriendin en komt er achter dat Your Anchor de laatste maanden niet alle rekeningen heeft betaald. Waardoor er al gelijk een schuld is opgebouwd van ruim 2 duizend euro. Zoals je weet kan ze dat niet zomaar uit de mou schudden.
Ook zitter er incasco op dit had ik ook afgelopen jaar ook al meegemaakt. Op navraag van Your Anchor wordt je aan het lintje gehouden. Zitten ons nu te beraden om een rechtzaak te beginnen tegen ze.

rita zegt op 19-01-2017 13:59

Ik zit ook bij your anchor. Wat een organisatie zeg. Moet achter me leef geld aan rennen. Geen betaling bewijzen doe op gestuurd worden. Ik zit soms weken zonder leef geld. En als We een klacht schrijven geen gehoor.

Sandra zegt op 23-09-2016 17:22

Ik ben ook niet te spreken over your anchor maar ook niet over bewind Nederland allebei flop alleen maar meer gedoe nu brief rechtbank zo snel mogelijk daar weg

Anoniem zegt op 03-08-2016 09:54

Goedemorgen,

Mijn man en ik hebben ook bij your anchor gezeten en we zijn r alleen maar van achteruit gegaan.
Ruim 2 jaar lang moesten we achter dingen aanrennen die eigenlijk voor de bewindvoerder waren en op t moment dat wij hen aanspraken op de fouten werden we afgescheept als een stelletje ondankbare honden.

De bedoeling van het bewind was de financiële gebeuren stabiel krijgen om daarna de SHV in te gaan. Dit werd uitgesteld en uitgesteld en elke keer als r navraag naar gedaan werd dan werden we afgescheept.

We hebben nu een top bewindvoerder die zijn werk tot in de nopjes verzorgt.

Ik heb r altijd aan gedacht om iets tgen hen te beginnen zodat r niet nog meer mensen door hen gedupeerd worden want wij hebben gelukkig optijd aan de bel getrokken maar iemand die daar geen zicht op heeft gaat er onderuit bij hen.

Hoop snel een reactie terug te krijgen.

Mvg c

Anoniem zegt op 06-04-2016 02:01

rechter heeft afgelopen week besloten om die your anchor te ontslaan.2 jaar lang hebben ze geen flikker gedaan.alleen liegen,,,

hans stolk zegt op 21-07-2016 17:34

ik vindt als je problemen hebt met iemand moet je dat niet anoniem doen.ik loop er al 2 jaar en kan u melden dat alles wat er gedaan moest worden perfect en op een eerlijke manier is verlopen.het kan ook wel eens aan de mensen zelf liggen.

Anoniem zegt op 01-07-2016 20:51

Hoi ik ben ook uit de bewindvoering bij your anchor . Wat een losers zeg. Geen antwoord naar mij ook niet naar de gemeente en advocate. Ik teken niks voor de verantwoording vd kantonrechter staat vol met foouten. Bij alles is om zeep gholpen. Deze lui moeten gestopt worden. Ik ga in iedergeval de kantonrechter op de hoogte stellen maar nu in details

Anoniem zegt op 10-05-2016 13:48

Ja idd ik heb hetzelfde... En dan ga je naar humanitas (vrijwillig) en die zeggen je eerst... ja u kunt hetzelf en als je dan papiertje moet hebben voor rechter dan moet ik to budgetbeheer? Your anchor doet niks alleen schulden erbij... 4 jaar hebben ze me 90% ingehouden verdiende 900.- euro . Ben vrijwillig your anchor gegaan spijt als haren op mijn hoofd, schulden erbij....

Anoniem zegt op 01-07-2016 20:54

Zolang ik 2 jaar. Je moet daar weg ze maken een puinhoop ervan. Dit moet via de kantonrechter

Zecharia zegt op 15-02-2016 12:58

Hallo er zijn op deze site verschillende mensen actief met verschillende ervaringen. Sommige klachten richten zich met name op bullchat maar er komen ook regelmatig klachten binnen over D.J. RMS, de okkernootbende en marktplaats oplichters.

Het komt wel eens voor dat leden van Okkernoot bende zich bezig houden met een leven in criminaliteit en omdat ze vee, volgers hebben allemaal jonge gassies trekken ze anderen mee in hun ondergang. Ook spelen ze vaak vieze spelletjes in portieken dat zijn echt verhalen die zal ik u besparen.

Veel succes met uw klacht.